دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۸۱۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵
چیپس از آن دسته خوراکی‌هایی است که بیشتر افراد، به‌خصوص کودکان آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت می‌برند.
 
 

آوای خزر :  چیپس میان‌وعده‌ای است که می‌توان آن را به‌تنهایی یا با خوراکی‌های دیگر مانند ماست موسیر، انواع سس و … مصرف کرد. نوع کارخانه‌ای چیپس خیلی خوب نیست و بهتر است آن را در منزل تهیه کنید تا سالم و بهداشتی باشد.

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی به تعداد دل‌خواه
  • روغن مایع سرخ‌کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و چاشنی‌های دل‌خواه به میزان لازم

طرز تهیه:

 

سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را با یک چاقوی تیز یا هر وسیلۀ مخصوص دیگری، به‌صورت ورقه‌های نازک برش بزنید. بهتر است برش‌ها یک اندازه باشند.

ورقه‌های برش خورده را خوب بشویید و سپس آبکش کنید تا لایۀ نازک نشاستۀ موجود روی ورقه‌ها شسته شود.

پس از آبکش کردن، با یک پارچۀ تمیز یا کاغذ مخصوص، رطوبت ورقه‌های سیب‌زمینی را بگیرید و آن‌ها را نیم ساعت در داخل فریزر بگذارید.

پس از گذشت این زمان، سیب‌زمینی‌ها را از فریزر بیرون بیاورید و به مقدار دل‌خواه روی آن‌ها نمک بپاشید.

اگر سرخ‌کن دارید بهتر است از آن استفاده کنید تا چیپس یکدستی داشته باشید. در غیر این صورت در یک تابه مقداری روغن سرخ‌کردنی بریزید. پس از داغ شدن روغن، هر ادویه‌ای که دوست دارید مانند فلفل، پودر کچاپ، پودر جعفری خشک شده، پودر سیر، پودر پوست خشک شدۀ پرتقال و لیمو، اسانس لیمو یا پرتقال و …، به روغن بیفزایید.

سپس ورقه‌های سیب‌زمینی را با دقت و حوصله روی حرارت ملایم سرخ کنید. دقت کنید روغن داغ شده باشد و ورقه‌ها را با فاصله از هم بگذارید تا به هم نچسبند.

وقتی ورقه‌های سیب‌زمینی ترد و طلایی شد، می توانید آن را از روغن بیرون بیاورید و روی یک دستمال تمیز یا کاغذ مخصوص بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

اکنون چیپس سیب‌زمینی خانگی با طعم دل‌خواه آماده است و می‌توانید پس از سرد شدن، به‌عنوان پیش‌غذا یا عصرانه در کنار خوراکی‌های دیگر میل کنید.

منبع: مجله دلتا

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار